Logo-Polderhart-Nieuwsbrief (4K)

Nieuws van Stichting Polderhart

Jubileumavond Stichting Polderhart 10 jaar.

Uitnodiging tienjarig bestaan versie 2 (150K)

E-mail met belangrijke code. Download de brief hier.

Nieuwsbrief november 2018. Download de nieuwsbrief hier.

Privacybeleid Stichting Polderhart. Download het privacybeleid hier.

Brief met oproep aan verenigingen. Download de brief hier.


Volg ons ook op FACEBOOK - Stichting Polderhart
Met een geldig certificaat, kun u zich aanmelden bij de BurgerAED. U kunt dan, ingeval van een reanimatiemelding in de omgeving van het door u opgegeven adres, worden opgeroepen door 112, om de reanimatie alvast te starten of de dichtstbijzijnde AED naar het reanimatieadres te brengen.
De aanmelding bij de Burgeraed op www.HartslagNu.nl is ook 1 jaar geldig.

Het is de bedoeling, dat iedereen die is aangemeld bij de Burgeraed zelf op de site van de Burgeraed www.HartslagNu.nl de nieuwe geldigheidsdatum van het certificaat aanpast. Zo kunt u de aanmelding bij de Burgeraed verlengen. U kunt de datum van uw laatste herhalingsles invoeren.
Om te verlengen moet u dus naar de site www.HartslagNu.nl gaan. U gaat daar naar het inlogscherm, om in te loggen met uw gebruikersnaam( telefoonnummer) en uw inlogcode, deze heeft u ooit ontvangen per mail of die heeft u op de site veranderd in een persoonlijke code.
Mocht u de inlogcode kwijt zijn, die u bij uw aanmelding heeft ontvangen, dan klikt u op wachtwoord vergeten. Het wordt dan zo spoedig mogelijk door HartslagNu per mail opnieuw toegestuurd.